10 Yılı aşan bilgi ve tecrübe ile tüm klima ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturuyoruz. HB Klima servisi kaliteli hizmetleri ve verdiği güvence ile bir mesaj kadar yakınınızda

Galleri

İletişim

+90 (212) 580 20 77

34290 Küçükçekmece, İstanbul

muhasebe@hbklima.com.tr

Sefaköy Klima Teknik Servisi

Sefaköy Klima Teknik Servisi

Sefaköy Klima Bakım Servisi

HB Klima Teknik Servis olarak,Sefaköy Klima Teknik Servisi klima bakım hizmeti sunan teknik servisimiz uzman kadrosuyla her zaman en üst kalitede hizmet almak istiyorsanız bize ulaşmanız ve servis kayıt açtırmanız yeterli olacaktır. Bizler klima bakım işlemlerimizi garantili bir şekilde yapan ve her marka klima ve modellerine hizmet sunan ve klima teknisyenlerimizi alanlarında uzman olarak eğiten bir firma olarak her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutarak firmamızı istanbul un en çok aranan servisler arasında görmektir amacımız hizmetlerimiz her zaman en üst kalitede olduğundan klima bakım hizmetimiz son sistem cihazlarımızla ve en kaliteli klima bakım ilaçlarımızla yapılmaktadır. Klima bakımı her altı ay da bir yapılması gerekmektedir. Özellikle kış ayına girişlerde yapılması büyük önem taşımaktadır. Kışın sıcak konumda çalışacak olan klimalarınız sıcak ortamda bakterilerin daha etkin olucağından klima hastalığı adı verilen lejyoner hastalığı yapmaktadır.

Sefaköy Klima Montaj Servisi

Teknik servisimiz tüm istanbul genelinde klima montaj de montaj işlemleri yapmaktadır. Tüm klima montaj servis çalışanlarımız üstün teknoloji sistemleriyle işlem yaparak tüm rakiplerini geride bırakarak istanbul genelinde aranan klima montaj servisi olarak hizmetlerini bir yıl garantili olarak sunmaktayız. İşlerinde profesyonel olarak çalışan teknisyenlerimiz her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutarak siz değerli müşterilerimize elimizden gelen en iyi klima montaj işlemlerini yapmaktayız. Klima montajı ciddi bir işlem olarak yapılan ve tecrübe gerektiren bir işlemdir.

Sefaköy Klima Teknik Servisi

Teknik servisimiz uzun yıllardır istanbul Anadolu Yakasında Ve Avrupa Yakasında en hızlı bir şekilde klima teknik servisi olarak sürmektedir. İstanbul geneline gezici servis araçlarımızla her zaman en hızlı servis ve en kaliteli servis olarak elinden geleni yapan ve tek hedefi klima teknik servis hizmetinde öncü bir firmadır hedefimiz.

Sefaköy Klima Arıza Servisi

Arıza yapan klimalar yaz ve kış aylarında bize zorlular çıkarmaktadır. Bizler klima arıza servisi olarak tüm istanbulda gezici ve en etkili klima arıza ve bakım montaj olmak üzere en güvenilir servis ağı kuran ve tüm çalışanlarını özenle seçen bir klima servis firması olarak tüm uzman kadromuzla hizmetlerimizi bir yıl garantili olarak yapmaktayız. Teknisyenlerimiz kendi alanlarında tüm rakiplerinden her zaman önde olarak temiz bir hizmet ve kaliteli bir arıza sunmaktayız.

Sefaköy Vrf Klima Servisi

Firmamız yeni sistem olan vrf, vrs merkezi sistem klima arızalarını vrf klima bakımlarını vrf klima montaj ve söküm işlemlerini yapmaktadır. Kaliteli ve güvenilir bir klima servisi olarak tüm işlemlerimiz bir yıl garantili olarak yapılmaktadır.

Sefaköy Klima Söküm Servisi

Her marka her tip klimalarınız itinalı bir şekilde sökülerek gerektiği gibi olması gereken yere bırakmaktayız. Tüm klima tipleri olan salon tipi klima, kaset tipi klima, merkezi vrf tipi klima, siplit klima, kanallı klima, çiller gurubu, falcon klima, mobil klima ve diğer aklınıza gelebilecek tüm ısıtma ve soğutma sistemlerinizin söküm işlemlerini yapmaktayız.

Author

HBKlima