10 Yılı aşan bilgi ve tecrübe ile tüm klima ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturuyoruz. HB Klima servisi kaliteli hizmetleri ve verdiği güvence ile bir mesaj kadar yakınınızda

Galleri

İletişim

+90 (212) 580 20 77

34290 Küçükçekmece, İstanbul

muhasebe@hbklima.com.tr

Avcılar Klima Teknik Servisi

Avcılar Klima Teknik Servisi

HB Klima ; Avcılar Klima Teknik Servisi olarak sizlere tüm klima model ve sistemleri için tamir ve bakım hizmeti vermektedir. Küçükçekmece bölgesinde uzun yıllardır faaliyet gösteren HB Klima Avcılar, Denizköşkler, Gümüşpala mahalleleri başta olmak üzere Avcılar ve bölgesine, haricinde ise İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında tüm ilçe ve semtlerine her türlü klima sistemi için klima bakım, klima arıza, klima tamir ve klima montaj hizmeti sağlamaktadır. Vermiş olduğumuz hizmet kalite standartları ilkelerine tabi olup, TSE standartlarında teknik servis hizmeti sağlamaktadır.

Klima Teknik servisi, uzmanlık isteyen, önemli bir görev alanı olup, merdiven altı her işi yapan küçük kişi şirketleri ile karıştırılmaması gereken, tecrübeli bir teknik servis ve bu teknik servise bağlı uzman ve donanımlı teknik personeller tarafından gerçekleştirilmesi gereken bir teknik servis hizmetidir.

Küçükçekmece Klima Teknik Servisi, olarak; faaliyet gösterdiğimiz Küçükçekmece bölgesinde müşterilerimizin klimaları ile ilgili her türlü teknik bilgiye sahip olmakla birlikte bu bölgede hizmet götürdüğümüz yüzlerce müşterimizin olumlu memnuniyetlerini de kendimize referans edinerek birçok farklı klima sistemlerinin bakım ve onarımlarını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.

Müşterilerimize klima. teknik servis ile ilgili sağladığımız tüm hizmetlerde kullandığımız yedek parçalar orijinal ve garantili, tarafınıza ait yapılan tüm işlemlerimiz ise faturalıdır. Sizler gönül rahatlığı ile cihazınızın bakımını veya tamirini yaptırırken, tecrübeli kadromuzla tüm marka ve modellerin bakım ve temizliklerini gerçekleştirmekteyiz.

Klimanın faydalı kullanım ömrü genellikle üretici firmanın tavsiye edilen ömrü kadar bilinmektedir. Bu ömür bilinçli tüketici davranışları, yetkili bir servis tarafından düzenli gerçekleştirilen periyodik bakımları ve alanında uzman bir ekip tarafından meydana gelecek arıza ve tamir durumlarına müdahale edilmesi ile daha da uzun yıllar problemsiz kullanılabilir.

Siz de klimanızın ömrünün uzun olması, ömrü uzun klimanız ile ısınma ve serinleme ihtiyaçlarını karşılamak ve bunu karşılarken aynı zamanda enerji sarfiyatını da aşağı düşürmek için mutlak suretle periyodik bakımlarınızı zamanında gerçekleştirmeniz büyük önem taşımaktadır.

Siz de Avcılar Klima Teknik Servisi ile ilgili arayış içerisindeyseniz, klimanız ile ilgili arıza ve tamir işlemlerinde gönül rahatlığı ile klimanızı güvenle bırakabileceğiniz bir servis arayışında iseniz yapmanız gereken bizlere web sitemizde bulunan çağrı merkezi telefonumuzdan, yine web sitemizdeki iletişim formu aracılığı ile veya iletişim sayfamızdaki e mail adresimizden ulaşarak arıza kaydınızı oluşturabilir ve profesyonel hizmet alabilirsiniz.

Author

HBKlima