10 Yılı aşan bilgi ve tecrübe ile tüm klima ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturuyoruz. HB Klima servisi kaliteli hizmetleri ve verdiği güvence ile bir mesaj kadar yakınınızda

Galleri

İletişim

+90 (212) 580 20 77

34290 Küçükçekmece, İstanbul

muhasebe@hbklima.com.tr

Klima Bakımı Tamiri Bakımı Onarımı Şirketi Firması

Klima Servisi

Klima Servisi Bölgedeki klima servis sektörünün lider markalarından biri olarak sahip olduğu tecrübe ile klimalarınızın sorunsuz çalışması ve en iyi performansı göstermesi için üst düzey klima teknik servis hizmeti vermektedir. Klimanın bakımını düzenli olarak yaparak ekipmanın ömrünü uzatabilir ve paradan tasarruf edebilirsiniz.

Özel klima servisi olarak ; General Electric, Zen, Airfel, Alarko, Arçelik, Ariston, Baymak, Beko, Bosch, Carrier, Cartel, Daikin, Demirdöküm, Diamond Electric, Electra, Electrolux, Fuji, Fujitsu, Goodman, Gree, Haier, Hicon, High Life, Hitachi, LG, Mitsubishi Electric, Daylux, Rubenis, Samsung, Sanyo, Siemens, Toshiba, Trane, Vestel, Westinghouse, McQuay, York, Aura markalarına HBKlima Yetkili klima servisi olarak; LG ,Mitsubishi Heavy , GREE, FUJİTSU, GENERAL ,HANTECH markalarında hizmet vermekteyiz.

Klima Bakımı Neden önemlidir?

Klimanızın ilk günkü verim ve performansında çalışması için düzenli klima bakımı şarttır. Arızaların oluşmasını en aza indirmek ve ekipmanı çok yormamak için klima bakımı düzenli olarak yapılmalıdır.

Klima Tamirinin Size Faydaları Nelerdir?

Fatura maliyetlerini azaltmak, Sağlığınız ve güvenliğiniz, Temiz hava soluyun ve hastalıklardan uzak durun, Klimanın servis ömrünü uzatmak için, Dört mevsim hayatta kalabilmek için klimayı tamir ettirmelisiniz.

Periyodik klima bakımı yaptırırsanız:
Cihazınızın ömrünü uzatırsınız. Ortaya çıkabilecek arızaları engellersiniz. Enerji tasarrufu sağlarsınız.Sağlığınızı korumuş olursunuz.Klimanızdan yüksek performans alırsınız.Yaşam alanlarınızda üstün konfor sağlarsınız.

Klima Servisi Hizmeti
Klimanız da herhangi bir problemle karşılaştığınızda servis çağırmadan önce kendiniz de bazı çözümler üretebilirsiniz. Aşağıda bazı sorunlar ve çözüm önerileri belirtilmiştir. Karşılaştığınız sorunlarla ilgili bilgilerin verildiği bu sayfadan çıkardığınız sonuçlar neticesinde bir çözüm bulamadıysanız artık servis hizmeti almanız gerekmektedir.

En İyi Fiyat Garantisi Aynı Gün Çözüm
Geniş mekanların ve büyük binaların, konutların ve iş yerlerinin ısıtma-soğutma ihtiyaçlarını yüksek performansla karşılayan Klima Sistemleri ilk yatırım maliyeti yüksek gibi dursa da uzun vadede ne kadar yerinde bir tercih olduğu tartışılmaz bir gerçektir. Geleneksel klimaların yerini alan İNVERTER SİSTEM klima sistemleri, satış merkezlerimiz tarafından satış ve satış sonrası hizmette yüksek kalite anlayışıyla müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. HBKlima olarak klima bakım, klima tamir ve onarım hizmeti sunuyoruz.

Author

HBKlima