10 Yılı aşan bilgi ve tecrübe ile tüm klima ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturuyoruz. HB Klima servisi kaliteli hizmetleri ve verdiği güvence ile bir mesaj kadar yakınınızda

Galleri

İletişim

+90 (212) 580 20 77

34290 Küçükçekmece, İstanbul

muhasebe@hbklima.com.tr

Küçükçekmece Klima Servisi

Küçükçekmece Klima Servisi

Küçükçekmece Klima Servisi, Türkiye ve Dünyadaki birçok noktada müşterilerine iklimlendirme çözümleri sunan firmamız, Küçükcekmece Klima Servisi, Alanında Uzman ve Yenilikleri Takip eden, tecrübeli ekibi ile birlikte klima Servisi, klima Bakımı, klima Montajı, klima periyodik bakım servisi hizmeti vermektedir.

Klima Teknik servisimizden 7 / 24 Saat servis hizmeti alabilirsiniz. Yedek Parça Değişiminde 1 yıl garanti veriyoruz. Klimanızın ihtiyaçları için Yapılan Bakım, Onarım, Montaj ve arızalarda Yapılan işlemler Şirketimizin Garantisi altındadır. Servisini Üstlendiğimiz Klima çeşitleri Duvar Tipi Split Klimalar, Mono Split Klimalar, Kanallı Klima Klima Santralleri, v.b klima sistemleri için  Küçükçekmece ilçesinde klima teknik servisi hizmeti vermekteyiz.

Uzun yıllar klima Bakımı yaptırılmayan klimaların içlerinde toz ve partiküller birikmektedir. Bu sebeple klimanızı performansında gözle görülür bir azalma olabilmektedir. Periyodik bir şekilde gerekli temizliklerin yapılması gereken klimalara, ekiplerimiz Tarafından Evaparatör ve kondaserin Temizliği ve kontrolü de yapmaktadır. Tüm klima parçalarının kontrollerinde uzman ekiplerimiz görev alıyor Klimanızın çalışma düzeni ve testleri de yapılmaktadır.

Yaz aylarında Aşırı sıcaklardan Bunaldığınızda klimalar konfor, sağlık ve sıcaklık açısından harika bir çözümdür. Dilerseniz Firmamızdan periyodik olarak klima bakım işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Küçükcekmece Klima Servisi Olarak İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakasında Kesintisiz 7/24 iklimlendirme çözümleri üretiyoruz. Fan ve tüm Pervaneler Düzenli olarak çalışmakta, toz partikülleri Klimanızın sisteminde tıkanmalara yol açabilir ve serinlemenizi engelleyebilir. Paslanan ve Kirlenen Klimalarınızı temizliğinide gerçekleştirmekteyiz.

Author

HBKlima